Сватбена покана на Емона и Иван 16.09.2023 г. – Wedding
EI_2

Скъпи гости,

Ние, Емона и Иван, с подкрепата на нашите родители,

Ви каним да изживеем заедно един специален и незабравим за нас ден.

Бъдете специални гости на най-нежното и най-красиво събитие в нашия живот – сватбеното ни тържество, както и на кръщенето на дъщеричката ни Габриела, които ще се състоят на 16 Септември 2023г.

Кумуват: Габриела и Иван

01
Църковен ритуал

Църковния ритуал ще се състои в Църквата „Св. София”на адрес София, ул. ``Париж`` 2” от 13:30 часа. Който желае може да присъства.

Виж картата
02
Сватбен прием

В трепетните мигове преди церемонията в 16:30ч. ще бъдете настанени в сватбената зала на ресторант Cocos, и ще Ви предложим освежаващи напитки.

Виж картата
03
Граждански брак

Сърцето на събитието е ритуалът по сключване на граждански брак. Който ще започне около 17:00ч. Ще се радваме всички наши гости да бъдат заедно с нас в този така важен момент, и да го запечатаме със снимки.

Виж картата
04
Тържествена вечеря

Кулминацията на този специален ден за нас ще започне в 18:00 часа. Заповядайте в сватбената зала на ресторант COCOS, където да се насладите на изискана празнична атмосфера, вкусни блюда и любими напитки. Радостта ни споделете и скъпи гости ни бъдете!

Виж картата

БЕЗ ЦВЕТЯ

Решихме, като ново семейство да направим благотворителна кауза.

За това за цветята не мислете, а пари в кутията, за добрата кауза оставете.

Благодарим за подкрепата!

Ще присъствате ли?

Молим за потвърждение най- късно до 30 Август 2023 г.

    Очакваме с нетърпение да празнуваме своя сватбен ден с вас

    16 септември 2023 г.

    Очакваме с нетърпение да празнуваме своя сватбен ден с вас

    16 септември 2023 г.
    .cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; } #cata_custom_heading_l2mgj7ra06 > h4, #cata_custom_heading_l2mgj7ra06 > h4 a{} #cata_custom_heading_rbczk6nt70 > h4, #cata_custom_heading_rbczk6nt70 > h4 a{} #cata_custom_heading_1ohoqqjv4b > h4, #cata_custom_heading_1ohoqqjv4b > h4 a{} #cata_custom_heading_3eou4cfu29 > div, #cata_custom_heading_3eou4cfu29 > div a{} #cata_custom_heading_uydcxuebv2 > h4, #cata_custom_heading_uydcxuebv2 > h4 a{} #cata_custom_heading_rnjxmh8bz2 > div, #cata_custom_heading_rnjxmh8bz2 > div a{}